KÜLDETÉSÜNK

Arra törekszünk, hogy 100%-ban magyar cégként Magyarország légikikötőiben világszínvonalúpontosmegbízható 
szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek, ezáltal is hozzájáruljunk Magyarország pozitív imázsának építéséhez.

Az Airport Service Budapest Zrt. alapvető célkitűzése, hogy az Alapszabályában, cégbejegyzésében felsorolt tevékenységeket, szolgáltatásokat magas színvonalon, mind a hazai, mind a nemzetközi szakmai és minőségirányítási elvárásoknak, előírásoknak megfelelően garantáltan teljesítse.

A Társaság tudatosan törekszik speciális tevékenységei keretében szolgáltatásai minőségének folyamatos javítására, a változó környezethez igazodva ad biztonságos megoldást a szolgáltatásait igénybe vevők részére.

Kik vagyunk

Az Airport Service Budapest Zrt. jogelődje 1997-ben alakult, jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik, három magyar tőkeerős vállalat tulajdona: Civil Biztonsági Zrt., Valton-Sec Zrt., B+N Referencia Zrt.

Az elmúlt több, mint 2 évtizedben folyamatosan bővítettük portfóliónkat légiközlekedés-védelmi, földi kiszolgálási, létesítmény-üzemeltetési, valamint személy-, és vagyonvédelmi területen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és a Debrecen Nemzetközi Repülőtéren, kiszolgálva a jelentős légitársaságokat.

Tőkeerős tulajdonosi hátterünk, a fejlesztések és a minőség iránti elkötelezettségünk a garancia arra, hogy magas színvonalú, biztonságos megoldást nyújtunk a szolgáltatásainkat igénybe vevő légitársaságoknak.

A földi kiszolgálási tevékenység ellátásához szükséges csapat bővítését a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a társaság már megkezdte, zajlik az eszközpark bővítése is, így a pandémiás korlátozások megszűnésével az utasforgalom korábbi szintre való visszaállását már felkészülten tudjuk fogadni.

Főbb szolgáltatások

TANUSÍTVÁNYAINK​

MAGATARTÁSI KÓDEX

Az Airport Service Budapest Zrt. tevékenységét az alábbi működési elveknek megfelelően végzi:
  • diszkriminációmentesség, egyenlő bánásmód, munkavállalói jogok biztosítása
  • biztonság, szakszerűség; törvényesség; hatékonyság
  • szervezeti és egyéni felelősség érvényesítése
  • környezetvédelmi tudatosság
  • minőségpolitikai követelmények betartása
  • szerződéses kötelmek maradéktalan teljesítése
  • üzleti titkok megőrzése